RELACIÓ ESCOLA - FAMÍLIES

 Des de l'escola veiem essencial l'existència d'aquesta relació, ja que tota la informació que puguem compartir sempre anirà a favor del benestar de l’infant. Quantes més coses ens arribin des de casa més podrem adaptar la nostra atenció a l’infant i, a l’inversa igual.

Per afavorir aquest intercanvi aprofitem els moments d'arribada i de recollida per fer una mica de traspàs d'informació (com ha dormit, com es troba, si hem observat alguna cosa rellevant,...). També tenim una agenda on anotem si ens falta alguna cosa (bolquers, roba de recanvi,...), si ha menjat i descansat bé, si ha fet alguna deposició i qualsevol informació que necessitem traspassar.

Setmanalment, també es passa un correu electrònic explicant les coses més importants que han sorgit durant la setmana o parlant d'algun tema d'interès corresponen a l'etapa evolutiva que es troben els infants. També si adjunten un recull de fotos que copsen els instants més emblemàtics i educatius de la setmana.

A principi i a final de curs es faran unes reunions on s'explicarà les normes d'organització i funcionament de l'escola i, també, el projecte educatiu que es duu a terme. Durant el primer i l'últim trimestre, es faran dues entrevistes amb cada família. La primera per compartir punts de vista del moment evolutiu en què es troba l'infant i la segona per explicar el procés evolutiu i educatiu que ha seguit durant el curs.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

Vincles