METODOLOGIA

A Les Paitides organitzem els espais i les propostes de tal forma que els infants puguin accedir lliurement a qualsevol d'ells. Cada espai i cada proposta que es presenta va enfocat a treballar diferents aprenentatges a nivell motriu, cognitiu i emocional. Pretenem que aquests espais i propostes originin aquests aprenentatges d'una forma espontània o, en alguns casos, més dirigida. Les metodologies principals que ens basem per construir aquest projecte són la de Maria Montessori, Emmi Pikler i Reggio Emilia.
Creiem que la mateixa quotidianitat del dia a dia ja ofereix mil i un moments on tenen lloc diferents aprenentatges. Per això, el més important es fer un bon acompanyament en els diferents moments del dia per guiar en aquesta adquisició de noves habilitats, conceptes i/o hàbits.
Partim del joc, l'experimentació i la manipulació perquè l'infant es pugui anar creant una imatge d'ell mateix i dels altres. També perquè pugui anar coneixent el seu entorn més pròxim i, mica en mica, vagi formant part com a membre actiu de la nostra societat.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

Vincles