PROCÉS DE FAMILIARITZACIÓ

 

 

Benvolguts i benvolgudes al nou curs!  Un curs que de ben segur ens portarà moments especials, alguns dels quals us anirem compartint per aquest canal.


En aquesta primera entrada al blog ens ve de gust compartir el què entenem des de la llar com a procés de familiarització. Un procés pel que recentment han passat o estan passant els infants de  la llar i que aniran passant els infants que es vagin incorporant al llarg del curs.



L’entrada a l’escola bressol és una etapa molt important per l’infant, la qual no només els afecta a ells/es, sinó que també implica a les famílies i a  l’escola.  Des de la llar vetllem perquè sigui un procés individualitzat i flexible, atenent les necessitats individuals i de cada família, per tal de que l’infant pugui anar establint els vincles que li oferiran la seguretat i confiança amb tots els membres de l’escola, que l’acolliran durant aquests bonics anys.

 


L’entrada d’un nou infant a la llar també implica noves relacions entre els infants, que acullen a un nou membre, tot acompanyant-lo en aquest  procés, a través de mostres d’afecte tot mostrant-li els nous espais, materials, hàbits i rutines i compartint experiències diverses. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

EL JOC LLIURE