ANEM D'EXCURSIÓ...

 
Tots els infants de la llar juntament amb les educadores vam poder gaudir d’una sortida matinal al Mas Casablanca, una experiència per gaudir amb tots els sentits i per compartit una nova experiència  els companys i companyes, amb qui es van teixint vincles.  




 
D’hora al matí,  els infants van arribar a la llar preparats per gaudir d’aquesta experiència. Una experiència plena de noves vivències, aprenentatges i emocions!
 
Descobrir els diferents animals que viuen a la granja: com són, què mengen, com és on viuen, quina olor fan, el seu tacte, el seu so, van ser algunes de les descobertes que els infants van poder realitzar. Tot això mentre observaven i/o acariciaven els animals i els hi donaven menjar.


                                
 
Juntament amb els animals els infants van poder conèixer com és una casa de pagès i diferents situacions del dia a dia: veure desgranar blat de moure, caminar per sobre les bales de palla, observar un hort ben variat, etc.



 
I per poder arribar a Mas Casablanca, una altre experiència...anar amb autobús. Veure l’autobús, poder-hi pujar, anar assegut i mirar des d’una altre perspectiva a través de la finestra, ... TOT UN MUNT DE VIVÈNCIES!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

EL JOC LLIURE