" DINS LA CLARIANA DEL BOSC "

 

Els infants van poder gaudir de l'espectacle “Dins la Clariana del bosc” de la Marta Esmarats. Un espectacle on a través de titelles, cançons i poesia els infants van poder descobrir diferents animals que viuen al bosc. Tot una colla d'animalons que es troben per celebrar un nou dia i per ajudar al conill a preparar un pa de pessic, del que se'n lleparan els dits. Una experiència plena de sorpreses i d'emocions!


És una activitat que impulsa el Bibliobús Puigdon i que des de la llar ens hi unim, amb l’objectiu d’apropar noves experiències culturals als infants.
Un espectacle on els infants anaven seguint, amb els diferents suports dels que disposaven: la visualització dels titelles/animals, escoltant les diferents cançons i els sons de cada animal, podent seguir el fil conductor de l’espectacle o observant tots els canvis visuals que es produïen a l’escenari.


                                           

Per realitzar aquest espectacle una aula de la llar es va convertir en un petit teatre: es va treure tot el mobiliari habitual per deixar lloc a un petit escenari i un espai per poder seure els infants. Aquest canvi en l’espai oferia un clima d’expectació cap al que passaria, ajudant als infants a poder centrar l’atenció en l’espectacle.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL JOC LLIURE

PROCÉS DE FAMILIARITZACIÓ

ENS ENDINSEM A L'ENTORN