COMPARTIM EL CALENDARI D'ADVENT

 

 

El compte enrere cap a les Festes de Nadal, l’hem fet a través del calendari d’advent. Un calendari ben especial, on les famílies han participat per portar-lo a terme a la llar i cultivar la  la relació entre família, infants i llar.

Cada família preparava dos mitjons, on en cada un hi havia: un petit escrit, acompanyat d’una imatge, on explicava una experiència que els hi agradés realitzar al seu infant. En l’altre mitjó, hi havia escrita una proposta que els hi agradés al seu fill/a, juntament amb el material necessari per portar-la a terme, que pogués compartir amb els companys/es.

 Els mitjons estaven penjats a l’arbre i cada infant un dia els descobria. Una descoberta enmig de la il·lusió, la curiositat i l’expectativa dels companys/es. Cada dia han sorgit propostes i activitats ben diverses que han pogut gaudir i compartir, com: compartir moments concrets amb la família, fer bombolles de sabó i pintar-se la cara.  


 A través de cada descobriment, l'infant ha pogut exposar als companys/es i a les educadores fets que no coneixíem i així, coneixes una mica més tots plegats. També ha ofert l'oportunitat de poder-se expressar a través de diferents llenguatges.                        

 

 

 Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

A L'ESTIU...

EL JOC LLIURE

QUÈ FEM AMB LES BOSSES TAFANERES?