EL NOSTRE ENTORN...

Som uns privilegiats de tenir al nostre voltant un entorn natural ple de vida i amb una riquesa inesgotable, on podem viure experiències i sensacions diferents de les que vivim a dins. Aprofitem l'entorn per aproximar els beneficis que aporta als infants el contacte amb la natura. Per això, anem fent sortides a variats escenaris naturals perquè puguin experimentar de primera mà, i puguin anar fent descobriments de tots els seus elements: les plantes, els arbres, els ocells, els insectes, les flors, el cel, les relacions i els jocs en el contacte amb el món natural.




Durant les sortides, ens fixem en detalls com l’olor, la bellesa del paisatge i apreciem el silenci. Trobar qualsevol animal, veure diferents tipus d’elements naturals, trobar una bassa o una deixalla que no hi hauria de ser es converteix en font de curiositat.



El contacte amb la natura els proporciona infinitat d’estímuls i contactes que provoquen que els infants estimulin la seva pròpia autonomia i confiança en si mateixos, estimula la imaginació, les ganes d’explorar i la creativitat. La natura ens permet oferir als infants un context d’aprenentatge viu, significatiu i creatiu.  



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

EL JOC LLIURE