SOM UNS ARTISTES!

Ha arribat el febrer i ja s’acosta el Carnestoltes!! Nosaltres, per començar a ambientar-nos, hem posat color i diversió en un dels racons de l’escola. Durant uns dies, hem transformat l’espai atelier. El tenim tot ben empaperat amb paper de color blanc, incloent-hi els armaris, les cadires, i el terra. Que sigui tot tant blanc ens ha convidat a treure la nostra creativitat i a posar-hi molt color. En aquest espai ens hi hem trobat diferents materials cada dia.



Primer ens hi vam trobar gomets de diferents mides, colors i formes, així que hem estat enganxant-los per tot arreu. També hem utilitzat ceres, retoladors i pintura, i hem fet gargots ben amples, llargs, de dalt a baix, i de diferents colors. La veritat és que hem gaudit molt i ha quedat l’espai ben maquillat, sembla una obra d’art!




Aquesta proposta d’espai creatiu ens ha permès estimular la imaginació, l’experimentació i la creativitat dels nens i les nenes. Ha estat un espai per expressar-se mitjançant el llenguatge corporal i artístic. L’art és un mitjà molt potent per aprendre, relacionar-se i descobrir-se a un mateix.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

EL JOC LLIURE