CARNESTOLTES!

Observar la quotidianitat amb la sorpresa del que és inèdit, Hoyuelos.

La setmana de Carnestoltes ha estat ben divertida i amb una mica de disbauxa!! Vam començar la setmana disfressant-nos d’algun ofici, i vam tenir de tot: cuiners, pizzer, mecànica, jardiner, pagès, pastoreta. Amb la temàtica d’esports hi va haver jugadors de pàdel, gimnastes, futbolistes. Dimecres, vam venir amb gorres, mocadors, collarets i  samarretes de la mare o el pare. Dijous, alguns de pirates, de caçador, de sant fermin i de diferents animals. I divendres ens hem guarnit com més ens ha agradat a nosaltres!

També hem descobert i jugat amb bossetes tafaneres que incloïen objectes quotidians de l’ofici de cuiner i perruquer, de l’esport de futbol, de tennis i d’hípica, i també la bosseta de la mare i el pare. Han permès als nens i nenes explorar lliurement les qualitats sensorials dels objectes reals utilitzats a la vida quotidiana. A partir de la curiositat i de les seves vivències, han tingut la possibilitat d’utilitzar els objectes i jugar simbòlicament, tot imitant el rol dels adults.



I divendres vam inaugurar del racó de les disfresses. Com que disposàvem de diferent material hem pogut triar, remenar, emprovar, disfressar-nos i divertir-nos tots junts. Ens hem posat peces de roba, sabates, barrets i diferents complements. També hem estat entretinguts pintant-nos. Alguns hem anat tot el dia pintats, altres no ens ha agradat tant.

El racó de disfresses i complements, i el de maquillatge ens han permès apropar aquesta festa als infants fomentant una participació lliure i autònoma. Hem celebrat aquesta festa popular, tenint en compte l’edat, el moment i les necessitats dels infants. Ells i elles han estat els protagonistes de la festa, han tingut l’oportunitat de disfressar-se com els hi ha agradat, i també la possibilitat de no disfressar-se si no els hi ha interessat.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PREINSCRIPCIONS CURS 23/24

ENS ENDINSEM A L'ENTORN

EL JOC LLIURE